More in this section
Forums / Bugs & Issues / Sitemap not updating until unpublish/republish

Sitemap not updating until unpublish/republish

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
1 posts, 0 answered
  1. Jeff
    Jeff avatar
    0 posts
    30 Mar 2017
    28 Nov 2017
    Link to this post

    This is for an issue I was able to resolve, but I wanted to post here in case anybody else runs into the same thing or if this is a bug that the SF team isn't aware of.

    We have a site running Sitefinity 10.0.6400.1 Professional Edition, and we've been running into issues with the Sitemap Generator.

    When manually generating a sitemap, the generator worked without any errors, but the generated file was missing lots of pages, even though the pages were published and had the "include in sitemap" setting checked.

    If I updated an existing page that's currently appearing in the sitemap, for instance by unchecking "include in sitemap" or changing the priority, the changes were showing up when I regenerated the sitemap, so I knew it was getting updated. I compared a "working" page with one that wasn't showing up in the sitemap, and everything was nearly identical except for the page content itself.

    One final thing I noticed is that newly created pages were showing up fine, it's just pages that were originally created a few months ago that weren't showing up. Finally, I tried unpublishing / republishing some of the affected pages, which did the trick. Just clicking Publish without first unpublishing didn't seem to have any effect.

    Not sure why that was happening - does anybody know if this is expected behavior? The older pages were initially migrated over from a staging server, but it was done through a full database backup/restore, and like I said, I didn't see any differences between a working and non-working page. Anybody else run into this?

1 posts, 0 answered