More in this section
Forums / Bugs & Issues / "Too Many Redirects" when logging in

"Too Many Redirects" when logging in

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
6 posts, 0 answered
  1. Travis
    Travis avatar
    86 posts
    Registered:
    15 Oct 2008
    08 May 2012
    Link to this post
    Hello,
    I've recently moved my site from working locally to working on a development server. After deploying, now, occasionally when I log into the back end, Firefox or Google Chrome will give me a "Too many redirects" error. Has this happened with anyone else? What are the causes of this error?
    Thanks
  2. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    09 May 2012
    Link to this post
    What version are you running?
  3. Travis
    Travis avatar
    86 posts
    Registered:
    15 Oct 2008
    09 May 2012
    Link to this post
    5.0.2500
  4. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    09 May 2012
    Link to this post
    No custom IIS rewrite rules?

    I'd open a ticket and give them your project to look at, that's defiantly not a problem I've ever seen in that version (happened in 4.2 I believe)
  5. Travis
    Travis avatar
    86 posts
    Registered:
    15 Oct 2008
    09 May 2012
    Link to this post
    I don't believe there are any custom IIS rewrite rules, no.

    I'll open a ticket with them. That was a crazy fast reply, Steve!
  6. mmdnazer
    mmdnazer avatar
    0 posts
    Registered:
    04 Aug 2016
    23 Nov 2016 in reply to Steve
    Link to this post

    Hi,

    I am facing "too many redirects" issue after upgrade from 7.0.5 to 9.1.6. When accessing backend login very first time after upgrade using project manager what could be the reason, how can i fix this issue.

    In local machien i hosted in IIS and tested, it working fine in localhost and run under domain name. but In hosted environment it redirects to  "https://dev.******.com/Sitefinity/Authenticate/SWT?????????????????????????????????????????????????realm=http%3a%2f%2fdev.pepsico.com%2fSitefinity%2fAuthenticate%2fSWT&redirect_uri=%2fsitefinity%2fpages&deflate=true"

6 posts, 0 answered