More in this section

Forums / Bugs & Issues / Upgrade from 8.x to 10.0.6421.0 - Backend pages - Error parsing template

Upgrade from 8.x to 10.0.6421.0 - Backend pages - Error parsing template

3 posts, 0 answered
  1. Mattias
    Mattias avatar
    0 posts
    Registered:
    30 Jun 2017
    30 Jun
    Link to this post

    Hi, after upgrading sitefinity, and after alot of work to get it to work, I got it to render all pages correcly on the frontend, but when loggin in to the backend only the dashboard was displaying any data.

    If I try to go to "Pages" its completely blank, no error displayed.

    If I inspect the html I can se that theres is an error saying :

    <div id="ctl04_frontendPagesListView" style="display:none;">
        <span>Error parsing the template</span>
    </div>

     

    Is there any way I can debug this to try and findout whats wrong?

    Im sure theres alot of changes between version 8x and 10 so its surely something that has gone wrong there...but what?

  2. Xalor90
    Xalor90 avatar
    0 posts
    Registered:
    30 Aug 2017
    05 Sep
    Link to this post
    I also have come across this issue. I recently did an upgrade from 6.2 to latest and all the content pages (like "~/Sitefinity/Pages") are showing up blank and have the same error message hidden in html as described by OP. What is causing this issue and how can we fix it?
  3. Xalor90
    Xalor90 avatar
    0 posts
    Registered:
    30 Aug 2017
    11 Sep
    Link to this post

    I put a ticket in and got a fix for this: http://knowledgebase.progress.com/articles/Article/Pages-and-Content-sections-not-accessible-after-upgrade-to-8-x.

    Apparently there is a .dll in the _EmptyProject/bin folder that needs to be added to the upgraded project. The HtmlSanitizationLibrary is what sanitizes the html from the templates so it can be rendered properly.

3 posts, 0 answered