More in this section
Forums / Bugs & Issues / Custom Event Module Image Issue

Custom Event Module Image Issue

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
3 posts, 0 answered
  1. martin
    martin avatar
    36 posts
    Registered:
    30 Nov 2008
    27 Jun 2012
    Link to this post
    Hi

    I am using Sitefinity 3.7, I have created a custom events module that displays the event details. All is fine but the images that I add to the description of the events.

    Instead of a correct image source:  /Libraries/2012_AGM_Conferences_Meetings/photo_1.sflb.ashx 

    I get
    [Libraries]f7f341d6-abe9-463e-a936-167e03c3dada 

    which doesn't display.

    how can I fix this

    Thanks
    Kieran





  2. martin
    martin avatar
    36 posts
    Registered:
    30 Nov 2008
    16 Jul 2012
    Link to this post
    Hi,

    any update on this. ??????


    Thanks
  3. Stanislav Velikov
    Stanislav Velikov avatar
    1113 posts
    Registered:
    18 Sep 2017
    18 Jul 2012
    Link to this post
    Hello,

    The query for images is not returning image url, but it returns image ID. The returned value "[Libraries]f7f341d6-abe9-463e-a936-167e03c3dada" represents the ID of the image you try to access.

    What you can do is use Libraries API create a custom control to resolve the url as described in this blog post.
    Additionally here is a forum topic discussing the same problem.

    Greetings,
    Stanislav Velikov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Register for webinar
3 posts, 0 answered