More in this section
Forums / Bugs & Issues / RadEditor problem in Chrome

RadEditor problem in Chrome

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. Damir
    Damir avatar
    22 posts
    24 Nov 2008
    30 Oct 2009
    Link to this post
    I have noticed a problem with RadEditor, when i add image in Chrome and the i want to adjust its properties. I hit image properties (right mouse click on image) and the window opensi set the aligment to left and save works all good, but when i try to click on the image again for the properties they are not shown. Is somebody having the same issue?
  2. Rumen
    Rumen avatar
    26 posts
    12 Sep 2017
    04 Nov 2009
    Link to this post
    Hi Damir,

    The problem does not exist in the Q3 2009 release of RadControls for ASP.NET AJAX that we just released. The next SP2 build of Sitefinity will feature the Q3 2009 of RadControls for ASP.NET AJAX and you should not experience this problem after the upgrade.

    All the best,
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
2 posts, 0 answered