More in this section
Forums / Bugs & Issues / Site Menu causing security warnings with HTTPS

Site Menu causing security warnings with HTTPS

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. Justin
    Justin avatar
    13 posts
    Registered:
    31 Aug 2011
    13 Sep 2011
    Link to this post
    Hi guys,
    Something in the Site Menu control (in 3.7 sp4) is causing Firefox to throw up a "Connection Partially Encrypted" security warning when accessing pages via HTTPS, while in Chrome and IE, all appears ok.  If I remove the Site Menu, the warning disappears and even adding a TabStrip to the page works fine without warning.

    I'm guessing the resources being pulled in by the Site Menu aren't coming in over https - is there something I'm doing wrong?  I've tried turning off embedded styles etc and still no showing the warning.  Any advice would be appreciated.

    Thanks,
  2. Justin
    Justin avatar
    13 posts
    Registered:
    31 Aug 2011
    13 Sep 2011
    Link to this post
    I found the issue - turns out it was the CSS of all things.  One of the Site Menu styles was referencing an image that didn't exist and that was enough to throw up that error.  Hopefully this post helps someone else having the same issue!
2 posts, 0 answered