More in this section
Forums / Designing & Styling / Restyling the Comments box

Restyling the Comments box

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
3 posts, 1 answered
  1. Magnus Lindeberg
    Magnus Lindeberg avatar
    17 posts
    Registered:
    02 Sep 2009
    03 Feb 2011
    Link to this post
    Hello!

    Im trying to style the Comments box in my blogposts but I can not make it work with background-image.
    I have followed this exemple by Gabe Sumner: http://www.sitefinity.com/blogs/gabesumner/posts/11-01-20/restyling_the_comments_box_radeditor_throughout_sitefinity.aspx

    It works when i only have a background color in the body.
    Screen.css
    body {
        background:#2D2722;
    }

    and
    Editor.css
    body
    {
        background: #ff0 !important;
    }


    when i use a background image I can not figure out how the setup should look like
    Screen.css
    body {
        background: #2D2722 url(../images/img01.jpg) repeat-x left top;
    }

    and
    Editor.css
    body
    {
        background:none #ff0 !important;
    }


    Any ideas?

    /Magnus
  2. Jordan
    Jordan avatar
    172 posts
    Registered:
    20 Oct 2015
    03 Feb 2011
    Link to this post
    Hi Magnus,

    I have tested the scenario and everything works fine. Clear your browser cache and refresh. One more thing -  I set the background with:

    body {
        background-image: url(abc.jpg) !important;
    }



    Best wishes,
    Jordan
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
    Answered
  3. Magnus Lindeberg
    Magnus Lindeberg avatar
    17 posts
    Registered:
    02 Sep 2009
    03 Feb 2011
    Link to this post
    I made the embarrassing mistake.
    It was the browser cache, i feel like n00b =/
3 posts, 1 answered