More in this section
Forums / Developing with Sitefinity / Cannot upload svg file to library

Cannot upload svg file to library

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
5 posts, 0 answered
  1. Hanh
    Hanh avatar
    0 posts
    Registered:
    10 Feb 2017
    29 Mar 2017
    Link to this post

    Hi all,

    I have tried to upload svg file to library by following this document:

    http://docs.sitefinity.com/upload-svg-images

    After adding svg extension to images setting, I opened image screen and clicked "Upload and publish" button, but the CMS threw an error message said:  "Cannot save the file: [Parameter is not valid.]". 

    Could you please give me the solution to fix this issue? I am using version 9.2

    Best regards,

    Hanh Dang

  2. Kelly
    Kelly avatar
    0 posts
    Registered:
    10 Jul 2015
    03 Jul 2017 in reply to Hanh
    Link to this post
    I'm having the same issue. The svg extension was added in the Admin Image library settings, but we can't upload SVG. 
  3. Victor Leontyev
    Victor Leontyev avatar
    65 posts
    Registered:
    01 Jul 2014
    04 Jul 2017 in reply to Kelly
    Link to this post

    I didnt have any problem with SVG uploads,

    Did you restart website after change settings?

    Can you please send screenshot of your Admin Image library settings? 

  4. Jason
    Jason avatar
    5 posts
    Registered:
    05 Feb 2014
    21 Dec 2017
    Link to this post

    Any answer to this?

    I've set this up for image libraries (see attached) and have restarted my web app. However, I still get the "Cannot save the file: [Parameter is not valid.]" for SVG files.

    I'm using version 9.x.

    J

  5. Jason
    Jason avatar
    5 posts
    Registered:
    05 Feb 2014
    21 Dec 2017 in reply to Jason
    Link to this post

    Looks like this is part of 10.x!  :-)

    https://feedback.telerik.com/Project/153/Feedback/Details/135586-svg 

    J

5 posts, 0 answered