More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / content lightbox?

content lightbox?

39 posts, 1 answered
  1. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    19 Apr 2012
    Link to this post
    Lol, okay, thats crazy timing then :)

    You applied 5.0 SP1 which was released a few hours ago, I haven't had a chance to update to that myself yet...I will tonight though.

    Assembly binding should work for you though
    http://www.sitefinitysteve.com/articles/how-to#afb37f02-2c5c-42be-9e11-0ae41dc96506

    What the error is saying is that the controls were built against 5.0 Hotfix 1, and it's trying to find the specific Telerik.Sitefinity DLL version it was built against.  Assembly binding will forward that over to your new version, so that should work until I can get a new build out for tomorrow.
  2. Robert
    Robert avatar
    49 posts
    Registered:
    21 Feb 2011
    19 Apr 2012
    Link to this post
    hmmm..  I added it under <configuration>, added the version number where that article suggests... and this is what I get after I save it:

    Server Error in '/' Application.
    Could not load file or assembly 'Telerik.Web.UI' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'Telerik.Web.UI' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'Telerik.Web.UI' could not be loaded.

    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].



  3. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    19 Apr 2012
    Link to this post
    (see attached for a sample)

    Can you paste me in your web.config?

    So the "newversion" is what you get when you get the DLL properties in your bin folders\details tab (like you did before)

  4. Robert
    Robert avatar
    49 posts
    Registered:
    21 Feb 2011
    19 Apr 2012
    Link to this post
    yep.  though I wasn't pasting the code into the right place in the web config file.  I followed your example, then got this error:

    Server Error in '/' Application.

     


     

    Configuration Error

    Description:

    An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Telerik.Web.UI, Version=5.0.2800.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=121fae78165ba3d4' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040) (D:\Sitefinity\HUB Law\web.config line 117)

    Source Error:

    Line 115: <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/> Line 116: <add name="Sitefinity" type="Telerik.Sitefinity.Web.SitefinityHttpModuleIIS6, Telerik.Sitefinity"/> Line 117: <add name="RadUploadModule" type="Telerik.Web.UI.RadUploadHttpModule, Telerik.Web.UI"/> Line 118: <add name="SitefinityAnalyticsModule" type="Telerik.Sitefinity.Analytics.Server.DependencyResolution.Module.DependencyRegistrarHttpModule, Telerik.Sitefinity.Analytics.Server.DependencyResolution"/> Line 119: <add name="SitefinityAtompubModule" type="Telerik.Sitefinity.Security.SitefinityAtompubModule, Telerik.Sitefinity" />

    Source File: D:\Sitefinity\HUB Law\web.config Line: 117

     


     

    Version Information:

    Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.272


  5. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    19 Apr 2012
    Link to this post
    Weird, it's hard to say w/out seeing the project

    okay...can you hang tight until tomorrow and I'll get you out a build asap so you can remove the binding?  If you want to leave me your email, I'll send it to you directly as well.
  6. Robert
    Robert avatar
    49 posts
    Registered:
    21 Feb 2011
    19 Apr 2012
    Link to this post
    sure thing.  just e-mail webmaster@one2oneinc.com

    thanks alot for all your help!
  7. Michael
    Michael avatar
    67 posts
    Registered:
    16 Mar 2012
    13 Jul 2012
    Link to this post
    Steve, by chance can I get you to share how to are accomplishing the Modal layout part of your module? I need to do something similar, but for Bootstrap's modal implementation. Essentially, I need to be able to display a different layout template view depending on if I am in read or write mode, but a simple conditional template looking at DisplayMode didn't yield the results I wanted to do so... I'm assuming that you have to do something similar to get the JQueryUI wrapper around to show up around the layout drop points in the back end, probably along the lines of displaying that with some modified inline styling to make it actually show, etc.?

    I can't find any documentation on doing that in a bare ascx file... Something like this, which didn't work:

    <%@ Control Language="C#" %>
    <%@ Register Assembly="Telerik.Sitefinity" Namespace="Telerik.Sitefinity.Web.UI" TagPrefix="sf" %>
     
    <sf:ConditionalTemplateContainer ID="modalTemplateContainer" runat="server">
        <Templates>
            <sf:ConditionalTemplate Left="DisplayMode" Operator="Equal" Right="Write" runat="server">
                <div id="Modal" runat="server" class="sf_colsOut modal" style="position: relative; top: auto; left: auto; margin: 0 auto; z-index: 1;max-width: 100%;">
                    <div runat="server" class="sf_colsIn modal-header"></div>
                    <div runat="server" class="sf_colsIn modal-body"></div>
                    <div runat="server" class="modal-footer">
                        <a href="#" class="btn" data-dismiss="modal">Close</a>
                    </div>
                </div>
            </sf:ConditionalTemplate>
            <sf:ConditionalTemplate Left="DisplayMode" Operator="Equal" Right="Read" runat="server">
                <div id="Div1" runat="server" class="sf_colsOut modal hide">
                    <div id="Div2" runat="server" class="sf_colsIn modal-header"></div>
                    <div id="Div3" runat="server" class="sf_colsIn modal-body"></div>
                    <div id="Div4" runat="server" class="modal-footer">
                        <a href="#" class="btn" data-dismiss="modal">Close</a>
                    </div>
                </div>
            </sf:ConditionalTemplate>
        </Templates>
    </sf:ConditionalTemplateContainer>

  8. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    14 Jul 2012
    Link to this post
    @Michael
      I'm not using conditional templates for anything (atm at least).  I'm just conditionally showing\hiding things in my controls based on the available CSS classes on the page telling me which state it's in.  Like there's a class when you're in page edit mode, then one to say if you're in layouts or widgets...etc etc.

    You've gone over this blog post I assume?  http://www.sitefinity.com/blogs/slavoingilizov/posts/12-04-20/using_conditional_templates_in_your_custom_widgets.aspx 

    Steve
  9. Michael
    Michael avatar
    67 posts
    Registered:
    16 Mar 2012
    16 Jul 2012
    Link to this post
    I ripped apart your Javascript and figured out what you were doing, thank you. That will be functional for now.
39 posts, 1 answered
1 2