More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / moving upgraded site from one server to another

moving upgraded site from one server to another

7 posts, 0 answered
  1. Annie
    Annie avatar
    46 posts
    Registered:
    11 Aug 2012
    08 Apr 2012
    Link to this post
    Hi,

    I need to move the upgraded site from one server to another. I copied the files and restored the database on the new server, but sitefinity is not picking up the pages

    Thanks,
    Annie
  2. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    08 Apr 2012
    Link to this post
    You also updated the connection string in the data.config?
  3. Annie
    Annie avatar
    46 posts
    Registered:
    11 Aug 2012
    08 Apr 2012
    Link to this post
    Hi Steve,

    Yes I did

    Thanks,
    Annie
  4. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    08 Apr 2012
    Link to this post
    You also recycled the apppool after doing so?  (also DNS has been changed and you can ping the IP and it resolves to the new server?)

    If you did, what is it exactly are you experiencing?  Can you elaborate a bit?
  5. SelAromDotNet
    SelAromDotNet avatar
    912 posts
    Registered:
    18 Jul 2012
    08 Apr 2012
    Link to this post
    are you receiving any error messages? that will be helpful in diagnosing the problem.

    If by chance you're receiving this error: Invalid root node configured for pages. No root node with the name of "FrontendSiteMap".

    make sure that the schema of the database user matches the previous one. Usually this is dbo but sometimes hosts will have this set to something different.

    If it's a different error, please provide it here and I'll do my best to help!
  6. Annie
    Annie avatar
    46 posts
    Registered:
    11 Aug 2012
    10 Apr 2012
    Link to this post
    Thanks SelaArom and Steve for you reply. I was not getting any error messages and I also
    recycled the application pool but no luck.

    When I click on pages section there were no pages, so basically I re-did the migration on the new server.

    Thanks,
    Annie
  7. Kruti
    Kruti avatar
    1 posts
    Registered:
    09 Mar 2012
    26 Apr 2012
    Link to this post
    I have the same issue, I upload my code to server, I changes data.config for DB connection, my whole site is running perfectly without any fail. The only main thing is I am not able to view my design templates which I have created on my local, so basically I can not change or create new design template using admin side on server.
7 posts, 0 answered