More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Sitefinity Module Builder and jQuery

Sitefinity Module Builder and jQuery

2 posts, 0 answered
  1. Alex
    Alex avatar
    9 posts
    Registered:
    24 Jun 2011
    26 Apr 2012
    Link to this post
    Hi

    I have been looking for an answer to this, but have been unable to find exactly what I am looking for.

    I am running a Sitefinity 5 website where I have added a jQuery Slideshow. The website uses a .master template which references the jQuery files included in the site files. I have used the "telerik:RadScriptmanager" to reference these scripts.

    If I add the html for the slideshow into a content block on a Sitefinity page using the .master template, the slideshow works as it should. However, I wanted to create the slideshow using the Module Builder to make things easier for content to be added. After creating the slideshow using the Module Builder, I customised the layout of the widget templatem, which displays the content correctly, however it appears that the module is ignoring the jQuery scripts which are referenced in the .master template.

    Additionally, I have created a separate UserControl using "OpenAccessDataProvider" which is accepted but still doesn't appear to be using the jQuery referenced in the .master template.

    Any advice on this would be greatly appreciated!

    Thanks,

    Alex.
  2. Alex
    Alex avatar
    9 posts
    Registered:
    24 Jun 2011
    30 Apr 2012
    Link to this post
    Not to worry, I discovered an issue with the jQuery script I was running. Thanks.
2 posts, 0 answered