More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / SMTP Server Settings

SMTP Server Settings

2 posts, 0 answered
  1. Matt
    Matt avatar
    1 posts
    Registered:
    10 Jun 2011
    10 Jun 2011
    Link to this post
    I'm trying to configure the SMTP Server Settings (under Newsletters Settings), but everytime I hit "Test and save current setting" I get an error message:


    "Failure sending mail."


    I know that the settings are correct, we use them for other projects. can there be another explanation for this?


    Thanks!

  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    30 Oct 2017
    13 Jun 2011
    Link to this post
    Hi Matt,

    Can you please make sure you're setting up everything according to this article from our Documentation? Also is it possible to provide me with a copy of your SystemConfig.config file so I can inspect the settings reflected there. I have just set up the SMTP functionality on a test project by providing valid username email and host, and it seems to be working fine (build version 4.1.1395) Please let me know the exact steps you're taking to reproduce this issue, if problems persist. I'll be glad to help you further.

    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered