More in this section
Forums / Developing with Sitefinity / broken blog links in search?

broken blog links in search?

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. Dan
    Dan avatar
    23 posts
    Registered:
    04 Dec 2010
    15 Feb 2011
    Link to this post
    We have done some restructuring of our site and moved our blog pages to different folders. However, I cannot get SiteFinity's search to show the new locations of the blog posts. As a result, I have tons of broken links in my search results.  I have tried Reindexing, deleting the Blog index and re-adding the blog index.  Nothing seems to work. What must I do?
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    16 Feb 2011
    Link to this post
    Hello Dan,

    The page on which you have BlogPosts control is not correct or the Blog Settings are not correct - BlogPage value.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered