More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Page.Title Nothing after 3.2 to 3.6 upgrade

Page.Title Nothing after 3.2 to 3.6 upgrade

2 posts, 0 answered
  1. nogatek
    nogatek avatar
    35 posts
    Registered:
    23 Apr 2008
    26 Feb 2009
    Link to this post
    Hi,

    My upgrade to 3.6 is working fine except for page titles.

    I can see the page titles are still there in the Admin / SF Page Properties view, but when I debug the Page.Title object is "Nothing" on all pages and across all templates (null).

    Please help!

    Once I have resolved this issue we can publish live.

    Regards,

    Mark
  2. Parvan
    Parvan avatar
    151 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    03 Mar 2009
    Link to this post
    Hello nogatek,

    Thank you for contacting us.

    We cannot reproduce this problem on our side.
    I will try to guess what could be the reason for the problem:

    Can you check the table sf_CmsPageContent in your database if the Title column is set properly.
    Did you use some special characters in page names like / , \ , *.
    Did you override the base Sitefinity's page class (similar to this forum discussion
    http://www.sitefinity.com/support/forums/support-forum-thread/b1043S-bkbaag.aspx).

    Thank you for your cooperation in advance.

    Regards,
    Parvan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
2 posts, 0 answered