More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Problem with Blog List & Page Setting

Problem with Blog List & Page Setting

2 posts, 0 answered
  1. Mark Rowe
    Mark Rowe avatar
    2 posts
    Registered:
    20 Sep 2007
    10 Jul 2008
    Link to this post
    Hey,

    I'm having an annoying problem with the Blogs.  I've setup the Blog Posts page and have selected the List & Page setting.  And everything looks good with the Blog Page.  However, I come back the next day and look at the blog and it switches back to a Expanded List.  when I check the settings, they are still showing the "List and Page" setting. So all I do it click the OK button and the blog goes back to the "List and Page" until an unspecified time and then it switches back on me to the Expanded list.

    I'm really not sure what is going on with this.  Has anyone else complained about this? 

    Thanks,
    Bob
  2. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    10 Jul 2008
    Link to this post
    Hello Bob Erwin,

    There's a known issue with the Content View based controls, which can fortunately be easily fixed. Please refer to the KB article Settings applied to the Content View based controls are reset.

    We are sorry for the inconvenience caused.
    Don't hesitate to contact us if you have other questions.

    All the best,
    Georgi
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
2 posts, 0 answered