More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / sitefinity admin page sitemap scroll is not showing when node expand first time in IE9(<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" /> )

sitefinity admin page sitemap scroll is not showing when node expand first time in IE9(&lt;meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" /&gt; )

2 posts, 0 answered
  1. humayoo
    humayoo avatar
    89 posts
    Registered:
    25 Oct 2010
    15 Aug 2011
    Link to this post
    Hi,
    i am using IE9. i set <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" /> in header section of my master page. everything is working perfectly  except below one.

    Login to sitefinity admin then go to  page , then expand the any one of the parent node, then scroll bar is not showing if parent node have large number of child node. when second time click on same node or expand another node then every thing is fine. this happens only IE.

    please see attachment for clarity. please provide me any solution for this.

    thanks
    Humayoo

  2. humayoo
    humayoo avatar
    89 posts
    Registered:
    25 Oct 2010
    17 Aug 2011
    Link to this post
    Hi,
    i am using IE9. i set <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" /> in header section of my master page. everything is working perfectly  except below one.

    Login to sitefinity admin then go to  page , then expand the any one of the parent node, then scroll bar is not showing if parent node have large number of child node. when second time click on same node or expand another node then every thing is fine. this happens only IE.

    please see attachment for clarity. please provide me any solution for this. this is very very urgent.

    thanks
    Humayoo
2 posts, 0 answered