More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Wiki - When default page is loaded - tag category search doesn't work

Wiki - When default page is loaded - tag category search doesn't work

2 posts, 0 answered
  1. MNP
    MNP avatar
    79 posts
    Registered:
    23 Apr 2008
    27 Nov 2009
    Link to this post
    By default, I load up a wiki page on the WikiView control instead of listing all the updated wiki pages. When I do this however, the links to the tag/category don't work.

    So the tag with a link of wikitest.aspx?CntTagID=6fb00496-414c-4532-952c-0d4727cbea79 won't show anything unless the WikiViewControl is set to ListMode

    Would i have to overwrite something in order to switch it to list mode when passed in parameters? Or is there someway to switch the links so that I redirect to the wikisearch.aspx which include the WikiCombinedSearchResults control?

    Thanks

    -Matt
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    29 Nov 2009
    Link to this post
    Hi Matt,

    The WikiView control should be in List or Master mode. If the control is in Details mode you will not see anything. Generally Details mode shows only one item. If you have 10 tagged items they should be displayed on list mode, because the purpose on TagList control is just to filter all items that belongs to a given tag rather that redirect to certain content item. As you see in the QueryString the Tag ID is passed, not the content item ID.

    Let me know if there are additional questions or something that you think that may work for you so we will try to come up with a solution and guidance. I look forward to hearing from you.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
2 posts, 0 answered