More in this section

Forums / General Discussions / ContentViewDisplayMode not working with custom module

ContentViewDisplayMode not working with custom module

2 posts, 0 answered
  1. Josh
    Josh avatar
    3 posts
    Registered:
    22 Jul 2010
    23 Mar 2012
    Link to this post
    I've created a new content type "Articles" using the module builder feature and am trying to create a series of 2 pages.  The first page has a list of all the Articles with a specific tag, when one of the Articles is clicked it is set to go to a second page displaying the detail of the Article with the same list of articles with a specific tag as a left aside.  I'm basically trying to create the scenario discussed in this forum post but with a custom module type instead of a blog: http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity-4-x/general-discussions/single-blog-post-and-multiple-blog-posts-widget-on-same-page.aspx  

    I tried the approach prescribed in the forum post (it works great for me when using a blog) but even when ContentViewDisplayMode is set to Master my left aside on the second page is showing just the selected content item detail, not the list.  Does ContentViewDisplayMode not work correctly with custom content types created using the module builder?


  2. Atanas Valchev
    Atanas Valchev avatar
    414 posts
    Registered:
    04 Jan 2016
    28 Mar 2012
    Link to this post

    Hello Josh,

    After testing, I logged this as a bug. Thank you for reporting it.
    I have updated your points accordingly.

    You can track the bug here: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/10454 

     
    Regards,

    Atanas Valchev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered