More in this section

Forums / General Discussions / Creating a custom page with two contextblock doesn't respect alignment

Creating a custom page with two contextblock doesn't respect alignment

4 posts, 0 answered
  1. Paolo
    Paolo avatar
    147 posts
    Registered:
    11 Jun 2009
    11 Mar 2011
    Link to this post
    Hello,
    I've noticed a strange behaviour, I've created a new page, inheriting from a 2 column template of yours, I've splitted the right template in two parts , tried with (50%+50%)and (75%+25%) (67%+33%) . inside this two part I've putted a contextBlock with a text and I expected to see something like


    Text1                                  Text2

    but I got

    Text1
    Text2

    .... why this happen?
    Thanks
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    30 Oct 2017
    15 Mar 2011
    Link to this post
    Hi Paolo,

    Thank you for contacting Telerik Support.

    I have tried to reproduce your problem but I couldn't. I'm attaching a short video showing the steps I've followed by your description. Please review it and tell me if you experienced problems with the same scenario, if not please explain the steps or record a short video to show me how this issue reproduces, so that I can advise you in the best possible manner.

    Best wishes,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
  3. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    15 Mar 2011
    Link to this post
    Is it SP1?...Could it be related to this post?

    I'm getting this too right now in preview mode on a Live site...publish seems to get the floats back, but preview is a writeoff
  4. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    30 Oct 2017
    17 Mar 2011
    Link to this post
    Hi Steve,

    Yes, there was an issue with previewing a page,but this has already been fixed and should be available in our latest internal release.

    Kind regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
4 posts, 0 answered