More in this section

Forums / General Discussions / Difference between two configuration sections (blogs)

Difference between two configuration sections (blogs)

3 posts, 0 answered
  1. Robert
    Robert avatar
    70 posts
    Registered:
    05 Feb 2009
    02 Apr 2012
    Link to this post
    Hi,
    please can someone explain the difference between two configuration sections, for example:

    Blogs->Controls->PostsBackend->Views->BlogsBackendInsertPost
    and
    ContentView->PostsBackend->Views->BlogsBackendInsertPost
    I want to change a control for url name mirroring, but I don't know where to change it. Additionally, even if I save it, the new setting is not remembered. Maybe it is connected to this bug: http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity/developing-with-sitefinity/fieldtype-in-configuration-section-not-saved.aspx 
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    30 Oct 2017
    05 Apr 2012
    Link to this post
    Hi,

    Thank you for using our services.

    Making a configuration change to these definitions in both places will have the same effect on the system. We have exposed these configurations for our base modules in the root of the Advanced configurations screen for easier navigation, however they are equivalent to the ones under ContentView->Controls, where all definitions for ContentView controls are grouped.

    I hope you find the above information useful. Please do not hesitate to get back to me if you need any additional information or have some further questions. I'll be glad to assist you further.

    Regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Robert
    Robert avatar
    70 posts
    Registered:
    05 Feb 2009
    11 Apr 2012
    Link to this post
    Hi Boyan,

    thank you for reply. To my second point, can you please confirm such bug exists?
    If yes, can you please suggest workaround? I'm not sure how to write the configuration manually.

    Thank you,
    Robert
3 posts, 0 answered