More in this section

Forums / General Discussions / Display issue with admin table view using intra-site module

Display issue with admin table view using intra-site module

3 posts, 1 answered
  1. Thomas
    Thomas avatar
    2 posts
    Registered:
    27 Jul 2011
    30 Jan 2012
    Link to this post
    Hi there,

    We have a site that uses a few intra-site modules for managing various data displayed on the site.  Everything works well except for one small issue.  When I'm in the administration table view (summary view), I see each row of information, but for some reason the last row is pushed below the Sitefinity footer line (Sitefinity 4.4 | Telerik Inc. All rights reserved, etc...).  Any ideas of why this is happening and how we can solve it?  Seems like more of a CSS problem as the record is there, but hidden behind the footer.

    Thanks,

    Thomas
  2. SelAromDotNet
    SelAromDotNet avatar
    912 posts
    Registered:
    18 Jul 2012
    31 Jan 2012
    Link to this post
    when you say "intra site module" I assume that you are using an asp.net user control (ascx) file for the admin interface, is that correct? it sounds like there may be an issue with your markup, such as an unclosed div tag.

    the way I usually check for this is to go into the visual studio options, then under the html editor settings, tell it to "Format on paste". then I cut and paste the entire front end of the control markup back into place. if everything is correct it should format itself correctly, otherwise there is a problem with your html

    an html validator like http://validator.w3.org can help with this as well...

    i hope this is helpful!
    Answered
  3. Thomas
    Thomas avatar
    2 posts
    Registered:
    27 Jul 2011
    01 Feb 2012
    Link to this post
    Thanks for the response...after trying your method, I discovered that someone had snuck in some in-line CSS that was causing the issue.
3 posts, 1 answered