More in this section

Forums / General Discussions / Documents library issue

Documents library issue

5 posts, 0 answered
  1. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    11 Mar 2011
    Link to this post
    Hi,

    I am having an issue with the uploading of some PDFs into a library.

    I have created a new library and have uploaded some PDFs to it fine.
    Then I choose to upload some more to the same library. I select the
    documents in pdfissue3.gif (attached) and after thinking for a bit, it
    says they already exist. I did it twice and I made sure they do not
    exist, but still does that. I then click back to the libraries and go
    into the library in question. I see the documents in the library as
    per pdfissue1.gif (attached). I try to delete them and I get the message box
    in pdfissue2.gif (attached). 

    I tried it with different browsers just in case it is another one of those that
    works in FireFox and not IE but still the same.

    Thanks.
  2. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    11 Mar 2011
    Link to this post
    Tried again, and no success.

    But it seems to be just on those files. However, I opened them
    fine with the Adobe Reader. They are good PDFs.

    Attached is the error I am getting when attempting to upload them.

    Thanks,
    Andrei
  3. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    11 Mar 2011
    Link to this post
    Through a different project they load fine.
    Grrrrr....
  4. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    11 Mar 2011
    Link to this post
    I have deleted all the browser cookies, etc and still does not work.
    I have restarted the PC even and tried in Debug mode from VS
    and still does not work.

    Perhaps someone from Telerik can comment...

    Thanks
  5. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    14 Mar 2011
    Link to this post
    Hi,

    Issue sorted!

    I have opened the pdf files in Acrobat, saved them as... again
    and then they got uploaded fine. It seems that Sitefinity cannot deal with
    some PDF files, but you can save them again through some newer version
    of Word or Acrobat and then they should work.

    Cheers,
    Andrei 
5 posts, 0 answered