More in this section

Forums / General Discussions / error adding image

error adding image

3 posts, 0 answered
  1. Gary
    Gary avatar
    17 posts
    Registered:
    22 Apr 2009
    19 Nov 2010
    Link to this post
    Clean install of just downloaded v4 RC on IIS 7
    After selecting an image to upload and selecting the default album from the album drop down, I click "Upload".

    browser then yeilds the following:

    HttpWebRequest_WebException_RemoteServer
    Arguments: NotFound
    Debugging resource strings are unavailable.   Often the key and arguments provide sufficient information to diagnose the problem.  See Microsoft.com link…..

    Has anyone else experienced this?
    Thanks,
    Gary

  2. Gary
    Gary avatar
    17 posts
    Registered:
    22 Apr 2009
    20 Nov 2010
    Link to this post
    and getting this script error....

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; GTB6.6; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2; .NET4.0C; .NET4.0E)
    Timestamp: Fri, 19 Nov 2010 23:58:49 UTC

    Message: Unhandled Error in Silverlight Application StartIndex cannot be less than zero.
    Parameter name: startIndex   at System.String.InternalSubStringWithChecks(Int32 startIndex, Int32 length, Boolean fAlwaysCopy)
       at System.String.Substring(Int32 startIndex, Int32 length)
       at Telerik.Sitefinity.Silverlight.Upload.radUpload1_FileUploadFailed(Object sender, FileUploadFailedEventArgs e)
       at Telerik.Windows.Controls.RadUpload._FileUploadCompleted(Object sender, EventArgs e)
    Line: 1
    Char: 1
    Code: 0


     

  3. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    25 Nov 2010
    Link to this post
    Hello Gary,

    Thank you for using our services.

    Can you please double check the permission settings of the website in IIS? Can you see if the application pool identity is restricted from writing to the ~/App_Data directory for example? Also can you try opening this website you have created in Visual Studio and try browsing it through the VS Integrated WebDevelopment server. If the upload does not fail there this means that there is an IIS configuration issue.

    Thank you for your cooperation in advance.

    Sincerely yours,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
3 posts, 0 answered