More in this section
Forums / General Discussions / Error after upgrading from 6.2.4910.0 to 8.0.5712.0

Error after upgrading from 6.2.4910.0 to 8.0.5712.0

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
3 posts, 1 answered
  1. John
    John avatar
    51 posts
    Registered:
    11 Apr 2013
    15 May 2015
    Link to this post

    I'm using the project manager to upgrade my site from  6.2.4910.0 to 8.0.5712.0 and now when I start the site I get the following error: 

    Could not load file or assembly 'Telerik.Sitefinity, Version=6.2.4910.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b28c218413bdf563' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)
      Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
     Exception Details: System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'Telerik.Sitefinity, Version=6.2.4910.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b28c218413bdf563' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

     Project manager said that it was successful. What's up? How do I fix it?

  2. Midmark
    Midmark avatar
    1 posts
    Registered:
    04 Oct 2013
    15 May 2015 in reply to John
    Link to this post

    John,

    Take a look at binding redirects in your web.config file.  Take a look at Sitefinity Steve's blog as he has an example of how perform your fix. 

    http://www.sitefinitysteve.com/blog/code/2012/03/24/sitefinity-how-to-list#Avoid Version errors with Assembly Binding​

  3. Craig
    Craig avatar
    82 posts
    Registered:
    07 Apr 2009
    15 May 2015 in reply to Midmark
    Link to this post

    Here is the code that could help you.  You will have to add this to your web.config.  Hope this helps.

     

    <runtime>
        <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
            <dependentAssembly>
                <assemblyIdentity name="Telerik.Sitefinity" publicKeyToken="b28c218413bdf563" culture="neutral"/>
                <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-65535.65535.65535.65535" newVersion=""/>
            </dependentAssembly>
            <dependentAssembly>
                <assemblyIdentity name="Telerik.Sitefinity.Model" publicKeyToken="b28c218413bdf563" culture="neutral"/>
                <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-65535.65535.65535.65535" newVersion=""/>
            </dependentAssembly>
            <dependentAssembly>
                <assemblyIdentity name="Telerik.Web.UI" publicKeyToken="121fae78165ba3d4" culture="neutral"/>
                <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-65535.65535.65535.65535" newVersion=""/>
            </dependentAssembly>
        </assemblyBinding>
    </runtime>

    Answered
3 posts, 1 answered