More in this section

Forums / General Discussions / Error uploading images

Error uploading images

3 posts, 0 answered
  1. Daniel
    Daniel avatar
    35 posts
    Registered:
    15 Jun 2010
    22 Nov 2010
    Link to this post
    Greetings,

    I'm getting an error while attempting to upload Images on Sitefinity's RC version.

    The upload screen appears correctly but after pressing the Upload button the "busy" image is displayed and nothing happens.

    Using the Chrome Developer Tools I get the following error:

    1. Uncaught Error: Object doesn't support this property or method
      1. Telerik.Sitefinity.Web.UI.Fields.FileField.set_libraryProviderNameScriptResource.axd:370
      2. Telerik.Sitefinity.Modules.Libraries.Web.UI.UploadDialog._saveMediaItemsScriptResource.axd:327
      3. Telerik.Sitefinity.Modules.Libraries.Web.UI.UploadDialog._workflowMenuCommandHandlerScriptResource.axd:277
      4. Function.createDelegateScriptResource.axd:460
      5. Sys.EventHandlerList.getHandlerScriptResource.axd:2043
      6. Telerik.Sitefinity.Workflow.UI.WorkflowMenu._raiseCommandScriptResource.axd:460
      7. Telerik.Sitefinity.Workflow.UI.WorkflowMenu._messageWorkflowScriptResource.axd:425
      8. Telerik.Sitefinity.Workflow.UI.WorkflowMenu._handleWorkflowButtonCommandScriptResource.axd:375
      9. Function.createDelegateScriptResource.axd:460
      10. $addHandler.Sys.UI.DomEvent.addHandler.b

    Any idea of what may be causing this?

    Thanks in advance,
    Daniel
  2. Gary
    Gary avatar
    17 posts
    Registered:
    22 Apr 2009
    22 Nov 2010
    Link to this post
    I've experienced the exact same behavior.

    here's the thread I started a few days ago:
    http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity-4-x/general-discussions/error-adding-image.aspx

  3. Daniel
    Daniel avatar
    35 posts
    Registered:
    15 Jun 2010
    25 Nov 2010
    Link to this post
    I tried using the embedded visual studio web server and it worked.

    As such I deleted the IIS website, used the Sitefinity Project Manager to create a new website under IIS and changed the path to point to my project and it started working correctly, so it's fixed.

    Regards,
    Daniel
3 posts, 0 answered