More in this section

Forums / General Discussions / RADEditor in Sitefinity 10.1.6500.x removes mailto links upon save.

RADEditor in Sitefinity 10.1.6500.x removes mailto links upon save.

6 posts, 0 answered
  1. Kiruthika
    Kiruthika avatar
    0 posts
    Registered:
    19 Apr 2017
    23 Aug
    Link to this post

    We are using Sitefinity version 10.1.6500.0 to build a site. And we noticed that the RADEditor in Content modules (like Lists, Content Blocks, Blogs, any dynamic modules,etc) strips a <a href="mailto:abc@abc.com">Som Text</a> of the href tag. It doesn't occur if there is normal url inside the href.

     

    We also noticed that this issue is present in 10.1.6502.0 (created a new project to test) and that this issue is NOT present in 10.0.6411.0 where it works perfectly fine. Can you guys please clarify if this is intentional? If yes, how do we go around it?

     

    Thank You.

  2. sreeraj
    sreeraj avatar
    14 posts
    Registered:
    24 Aug 2011
    31 Aug in reply to Kiruthika
    Link to this post
    It's working fine for me. Could you please send the entire content block code
  3. Kiruthika
    Kiruthika avatar
    0 posts
    Registered:
    19 Apr 2017
    31 Aug in reply to sreeraj
    Link to this post

    We have created a content block with a mailto link as <a href="mailto:johnsmith@gmail.com">John</a> . When I clicked save RADEditor removes the mailto href and saves as <a>John</a>. 

  4. Kiruthika
    Kiruthika avatar
    0 posts
    Registered:
    19 Apr 2017
    13 Sep
    Link to this post

    @Sreeraj Are you using Sitefinity 10.1.6502.X? 

    This issue occurs only when entering content to any modules (dynamic). But in page content widget it works fine. 

  5. James
    James avatar
    0 posts
    Registered:
    27 Oct 2015
    29 Sep
    Link to this post

    This drove me crazy today.  Here is the answer:

    https://knowledgebase.progress.com/articles/Article/Shared-Content-Block-and-Long-Text-Field-filters-HTML-even-after-setting-RadEditor-filters-to-None 

  6. rajshrimohanks
    rajshrimohanks avatar
    0 posts
    Registered:
    28 Dec 2016
    01 Oct
    Link to this post

    I can confirm @James's reply works. Thanks James.

    One would expect that Progress took into account that it was breaking its own functionality. -_-

6 posts, 0 answered