More in this section
Forums / General Discussions / Sitefinity and Active Directory - LDAP Connection Admin Missing Fields

Sitefinity and Active Directory - LDAP Connection Admin Missing Fields

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. D'Arcy
    D'Arcy avatar
    0 posts
    Registered:
    13 Apr 2010
    08 Aug 2017
    Link to this post

    I'm creating a new LDAP Connection as per the directions at this page:

    https://docs.sitefinity.com/administration-configure-ldap-settings

    However after filling in all the values and clicking Save I'm getting:
    "The following properties are not set: usersDN, rolesDns"

    But those fields don't show up in my LDAP Connections admin screen (see attached file). We're on Sitefinity 10.0, so I'm not sure if something changed in the UI since the original documentation?

    Thanks,

    D'Arcy

  2. Svetoslav
    Svetoslav avatar
    0 posts
    Registered:
    20 Nov 2013
    10 Aug 2017 in reply to D'Arcy
    Link to this post

    Hi,

    The fields above are respectively:

    usersDN >  "Root distinguished name used to retrieve the users "
    rolesDns  > "Root distinguished name used to retrieve the user roles "

    Please check and ensure if they are field in and are correct.

    Regards,
    Svetoslav Manchev
    Telerik by Progress

2 posts, 0 answered