More in this section

Forums / General Discussions / Sitefinity Caching Question / Issue

Sitefinity Caching Question / Issue

4 posts, 0 answered
  1. Greg
    Greg avatar
    82 posts
    Registered:
    08 Aug 2012
    05 May
    Link to this post

    Hello -

    We seem to be having an issue with caching following upgrading from 7.x to 9.1. When we change content via Sitefinity admin, for example removing an image slider, the site will retain the slider for a period of time before it gets removed. Ideally, when changes are made to content they get reflected on the site immediately.

    I've tried disabling both output and client cache, and it didn't seem to make a difference. Note - I didn't restart the website/app pool following this change and maybe that makes a difference.

    Can someone help me understand SF caching and see if how we've configured it is incorrect? I've attached some screens  showing the existing settings.

    Thanks!

    Greg

  2. Victor Leontyev
    Victor Leontyev avatar
    65 posts
    Registered:
    01 Jul 2014
    06 May in reply to Greg
    Link to this post

    Hi Greg,

    do you have load balancer? Is it configured properly?

  3. Greg
    Greg avatar
    82 posts
    Registered:
    08 Aug 2012
    08 May in reply to Victor Leontyev
    Link to this post

    Hi Victor -

    No load balancer in place; just a single server.

    Thanks,

    Greg

  4. Victor Leontyev
    Victor Leontyev avatar
    65 posts
    Registered:
    01 Jul 2014
    10 May
    Link to this post

    Are you using your own custom widget?

    Can you please check, if your widget has correct cache dependencies: http://docs.sitefinity.com/for-developers-implement-cache-dependencies

4 posts, 0 answered