More in this section

Forums / General Discussions / Unrecognized attribute 'targetFramework'.

Unrecognized attribute 'targetFramework'.

5 posts, 0 answered
  1. Taraman
    Taraman avatar
    8 posts
    Registered:
    30 Aug 2010
    05 Mar 2011
    Link to this post
    Dear Sitefinity,

    I was creating my first sitefinity project using Sitefinity Project Manager 4.0.1098.0
    after creating the project Click Go to Administration button in the function bar

    but I get the following error

    Line 39: during development.
    Line 40: -->
    Line 41:     <compilation debug="false" targetFramework="4.0">
    Line 42:       <assemblies>
    Line 43:         <add assembly="System.Web.Routing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    Source File: D:\03- Software Development\01- Development\Sitefinity\FirstSitefinity\web.config    Line: 41


    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.4952; ASP.NET Version:2.0.50727.4955


    please help,
    thanks
    Mohamed Taraman

  2. gilad
    gilad avatar
    9 posts
    Registered:
    16 Jan 2011
    05 Mar 2011
    Link to this post
    application pool not set to .net 4
  3. Taraman
    Taraman avatar
    8 posts
    Registered:
    30 Aug 2010
    06 Mar 2011
    Link to this post
    Dear Telerik

    thanks for your reply,
    yes, I set to 4.0
    but now I am getting the following error

    Could not load type 'System.ServiceModel.Activation.HttpModule' from assembly 'System.ServiceModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.TypeLoadException: Could not load type 'System.ServiceModel.Activation.HttpModule' from assembly 'System.ServiceModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'.

    thanks,
    Mohamed Taraman
  4. gilad
    gilad avatar
    9 posts
    Registered:
    16 Jan 2011
    06 Mar 2011
    Link to this post
    need to add reference system.servicemoudle dll  
  5. Taraman
    Taraman avatar
    8 posts
    Registered:
    30 Aug 2010
    07 Mar 2011
    Link to this post
    It is not working, cause it is already refrenced

    But I find the solution for this problem:

    To resolve this issue, run the following from command line:

    aspnet_regiis.exe /iru

    The aspnet_regiis.exe file can be found in either

    • %windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319
    • %windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319 (on a 64-bit machine)

    http://devonenote.com/2010/06/could-not-load-type-system-servicemodel-activation-httpmodule/

    thanks,
    Mohamed Taraman

5 posts, 0 answered