More in this section
Forums / General Discussions / Forum Error

Forum Error

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
3 posts, 0 answered
  1. Steven
    Steven avatar
    12 posts
    Registered:
    30 Dec 2009
    12 Mar 2011
    Link to this post
    I have a forum on our site that was working fine.

    After we deployed we get the following error:

    Telerik.Cms.Web.UI A required control was not found in the template for "". The control must be assignable form type "System.Web.UI.WebControls.Repeater" and must have ID "forumsRepeater".

    it's a simple forum control, with no other settings.

  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    14 Mar 2011
    Link to this post
    Hello Steven,

    Please make sure that you have the control template ForumList.ascx and the control with the required ID in it

    ~/Sitefinity/ControlTemplates/Forums/ForumList.ascx

    <asp:Repeater ID="forumsRepeater" runat="server">

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
  3. Steven
    Steven avatar
    12 posts
    Registered:
    30 Dec 2009
    18 Mar 2011
    Link to this post
    Thanks, that worked to perfection.
Register for webinar
3 posts, 0 answered