More in this section

Connection Error

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
3 posts, 0 answered
  1. Neil
    Neil avatar
    30 posts
    Registered:
    20 Jan 2009
    28 Jan 2012
    Link to this post
    Hi all, working on upgrading a client site from 3.7 to the latest 4.4 build. Had an issue with the templates not upgrading at all with the 4.3 build I had so I switched to the 4.4 latest. Problem is that I can go to localhost/sitefinity/ and log in with credentials that I know. When I try the migration wizard though and enter localhost as the url plus the same credentials I get an error that the test connection failed. Any thoughts?
  2. Neil
    Neil avatar
    30 posts
    Registered:
    20 Jan 2009
    28 Jan 2012
    Link to this post
    An update for anybody that encountered this, I updated the migrationservice files to the 4.4 versions (previous attempt at the upgrade was with 4.3 version) and it connected fine.
  3. Peter
    Peter avatar
    30 posts
    Registered:
    08 Dec 2010
    22 Feb 2012
    Link to this post
    Hi there,

    I am experiencing the same issue. I have already checked other threads and the amount information just isn't enough. Please look into this Telerik!

    Kind Regards

    Peter
3 posts, 0 answered