More in this section
Forums / Migrating from 3.x to the latest Sitefinity version / Sitefinity Backend Login issue After version migration to 10.0.6411.0

Sitefinity Backend Login issue After version migration to 10.0.6411.0

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. Anil Godhani
    Anil Godhani avatar
    1 posts
    Registered:
    20 Jan 2012
    28 Jun 2017
    Link to this post

    Hi Team,

    PFA of Error snapshot.

    After version migration to 10.0, The website seems to be working fine. but when we try to login into back end using below URL then give me an error as depicted in snapshot.

    http://localhost:60876/Sitefinity

    redirect to ...

    http://localhost:60876/Sitefinity/Authenticate/OpenID/login?signin=73eb75573816364b5e4d0b22eab9c8c5

    Can anyone help me to resolved the sitefinity backend login issue after version migration from 8.2 to 10.0.6411.0 ?

    Regards,

    Anil Godhani

     

     

  2. Daniele
    Daniele avatar
    0 posts
    Registered:
    04 Feb 2013
    24 Jul 2017 in reply to Anil Godhani
    Link to this post

    Hi, 

    I have the same problem after upgrade to version 10.1.6500.0 from version 9.

    No specific error on logs.

    Regards,

    Daniele

     

     

2 posts, 0 answered