More in this section
Forums / Sitefinity SDK / Products module not shown?

Products module not shown?

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
3 posts, 0 answered
  1. Daniel Plomp
    Daniel Plomp avatar
    952 posts
    Registered:
    18 Feb 2004
    06 Feb 2011
    Link to this post
    I've copied the Products Intermediate module from the example directory to my project directory. Changed some names etc. and added it as a new ApplicationModule in the config (via the UI).

    Now the module is not appearing.
    I don't know what else I have to do to let it show up inside the backend?

    Same as for a complete new module: I used the template from Visual Studio to create a new module project. Added it to the config and nothing happens.

    Where can I find the instructions on how to 'activate' or 'install' it in the CMS?

    Greetings,
    Daniel
  2. Daniel Plomp
    Daniel Plomp avatar
    952 posts
    Registered:
    18 Feb 2004
    07 Feb 2011
    Link to this post
    Well, I created a support ticket with my project in it.

    Regards,
    Daniel
  3. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    09 Feb 2011
    Link to this post
    Hello Daniel,

    We will respond to your ticket with more information what might be happening with your module.

    All the best,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
3 posts, 0 answered