More in this section
Forums / Bugs & Issues / Problem with layout editor - removing its own float

Problem with layout editor - removing its own float

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. Orion
    Orion avatar
    54 posts
    Registered:
    02 Feb 2009
    29 Dec 2010
    Link to this post
    Hi,

    I'm either doing something wrong, or I found a bug with the new layout editor in RC2 (which I think is terrific by the way).

    Let me try to describe the best I can what's going on.

    1. In top content place holder I dragged over the 67-33 layout.  I then used the little slider to change the percentage to 72-28.
    2. I added Content Blocks to both of those areas, added my content and all is good.
    3. In the second content place holder I did the same thing but I used the 50-50 layout and left it that way, published and all is good.
    4. Then I realized that I needed more space between those two new content areas so I went into the layout editor and added right space to one, and then left space to the other.
    5. When I published, the 28% block from above has dropped down into my new area.

    After several attempts to fix and reverting back to previous version and trying again, here's what I have found using Firefox Web Developer Tools.  Before I attempt to edit the the bottom two blocks in the layout editor, the 28% block above has a class of ".sf_2cols_2_33" and this has the following styles applied to it: "floatright;  margin0; width33%;"

    As soon as I touch the layout of the bottom content areas and publish, the float: right is being removed from that 28% block.  This edit really shouldn't be affecting the content area above it like this.

    Can somebody please take a look at this?  If more detail is needed I'd be happy to provide it.

    Thanks!
    Orion


  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    31 Dec 2010
    Link to this post
    Hello Orion,

    Thank you for reporting this issue.

    I have managed to reproduce the problem and has logged this as a bug (#103602).

    Regards,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered