More in this section
Forums / Bugs & Issues / Sitefinity Upgrade Issue

Sitefinity Upgrade Issue

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. brian
    brian avatar
    5 posts
    Registered:
    27 Dec 2010
    17 Jan 2011
    Link to this post
    Hello,

    I recently upgraded from Sitefinity 4.0.962.0 to Sitefinity 4.0.1098.0 and once I upgraded to the this new version, I received the following error (in the attached image).  Does anyone know what I should do about this error?

    Thanks!

    Brian Ludwig
  2. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    25 Jan 2011
    Link to this post
    Hello Brian,

    This means that some of the assemblies might not be copied successfully. Did you had the project running while doing the upgrade? You may try to compare the assemblies and if something is missing in your upgraded project, by creating a new project from scratch.

    Kind regards,
    Georgi
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered