+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / 3.x Pre-release forums (retired) / Repeater fails to load after iisreset

Repeater fails to load after iisreset

5 posts, 0 answered
  1. bnye
    bnye avatar
    332 posts
    Registered:
    22 Sep 2005
    14 May 2007
    Link to this post
    I have a basic intra site module that displays a list of items in a repeater. For some reason after I do a iisreset /restart and go to the module page. No data appears. If I edit the page and then go back to it it's fine.

    OK so that was the small problem. The bigger problem is I can no longer add any of my intra site Modules to any pages. They don't error and the one's that are in the site from RC1 appear work fine (except the above scenario). Can you let me know as soon as possible what difference between the RC1 and RC2 intra site modules would prevent them from being added to the page.

    Sincerely,

    Ben
  2. bnye
    bnye avatar
    332 posts
    Registered:
    22 Sep 2005
    14 May 2007
    Link to this post
    Able to get it to work by loading it as a standard usercontrol and not a toolbox member of a module. The only downside is that you have to call initialize

    Sincerely,

    Ben
  3. bnye
    bnye avatar
    332 posts
    Registered:
    22 Sep 2005
    14 May 2007
    Link to this post
    Able to get it to work by loading it as a standard usercontrol and not a toolbox member of a module. The only downside is that you have to call initialize on

    Sincerely,

    Ben
  4. bnye
    bnye avatar
    332 posts
    Registered:
    22 Sep 2005
    14 May 2007
    Link to this post
    Able to get it to work by loading it as a standard usercontrol and not a toolbox member of a module. The only downside is that you have to call initialize on the

    Sincerely,

    Ben
  5. Bob
    Bob avatar
    330 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    18 May 2007
    Link to this post
    Hello Ben,

    Please try to upgrade your project to the official release and see if the problem persists.
    If the problem remains could you send your project to investigate?

    Greetings,
    Bob
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Register for webinar
5 posts, 0 answered