+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / "Search" section missing from Toolbox

"Search" section missing from Toolbox

2 posts, 0 answered
  1. Philip
    Philip avatar
    2 posts
    Registered:
    01 May 2013
    21 Aug 2013
    Link to this post
    Using Sitefinity 6.1.4300

    Hello,

    I am trying to add search and search results controls to a page - however the Search section is missing from the visible Toolbox.

    Things I have checked:

    ToolBoxesConfig.config contains:

    <add enabled="True" title="SearchBoxTitle" description="SearchBoxDescription" resourceClassId="SearchResources" name="Search">
    <tools>
    <add enabled="True" type="Telerik.Sitefinity.Services.Search.Web.UI.Public.SearchBox, Telerik.Sitefinity.Search.Impl" title="SearchBoxTitle" description="SearchBoxDescription" resourceClassId="SearchResources" cssClass="sfSearchBoxIcn" moduleName="Search" visibilityMode="None" name="Search" />
    <add enabled="True" type="Telerik.Sitefinity.Services.Search.Web.UI.Public.SearchResults, Telerik.Sitefinity.Search.Impl" title="SearchResultsTitle" description="SearchResultsDescription" resourceClassId="SearchResources" cssClass="sfSearchResultIcn" moduleName="Search" visibilityMode="None" name="SearchResults" />
    </tools>
    </add>


    Error log contains no information about any problem loading the assembly "Telerik.Sitefinity.Search.Impl".


    I could not find an example of anyone else online having the same issue.

    Please point me in the right direction.

    Thanks!
  2. Philip
    Philip avatar
    2 posts
    Registered:
    01 May 2013
    21 Aug 2013
    Link to this post
    I have resolved the issue - there was one place I had not checked:

    SystemConfig.config
    <add version="6.1.4300.0" name="Search" startupType="Disabled" />
2 posts, 0 answered