+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / 5.4 Sitefinity templates ascx cleanup needed?

5.4 Sitefinity templates ascx cleanup needed?

7 posts, 0 answered
  1. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    15 Feb 2013
    Link to this post

    See screenshot

    Greetings 

    markus

  2. Jen Peleva
    Jen Peleva avatar
    568 posts
    Registered:
    10 Nov 2016
    20 Feb 2013
    Link to this post
    Hello Markus,

    Thank you for your feedback! Can you please let me know how you get the errors from the screenshot? 

    Kind regards,
    Jen Peleva
    the Telerik team
  3. Jen Peleva
    Jen Peleva avatar
    568 posts
    Registered:
    10 Nov 2016
    21 Feb 2013
    Link to this post
    Hello Markus,

    What came up to my mind as a possible reason for this behavior is that if you're upgrading the prohject to 5.4, you need to reference certian dlls:

    1. Open you project in Visual Studio and perform the following:
      1. Open the context menu of References and click Add Reference...
      2. Click tab Browse and open your project’s bin folder.
      3. Select the following .dll files and click OK:
        • Telerik.WebTestRunner.Server.dll
        • Telerik.Sitefinity.PrecompiledTemplates.dll

    Please refer to the Upgrade instructions in our documentation for more information:

    http://www.sitefinity.com/documentation/documentationarticles/upgrading-your-sitefinity-5.3-project-to-the-latest-version

    Kind regards,
    Jen Peleva
    the Telerik team
  4. nana
    nana avatar
    49 posts
    Registered:
    07 Sep 2010
    21 Feb 2013 in reply to Jen Peleva
    Link to this post
    Mark, have you been able to fix these errors or have a solution?
  5. Mark
    Mark avatar
    147 posts
    Registered:
    01 Jun 2010
    21 Feb 2013 in reply to nana
    Link to this post

    You can exclude them from the project to fix the errors. They are not needed.

  6. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    21 Feb 2013 in reply to Mark
    Link to this post

    Dear nana

    As stated in the other post I did upgrade before the instractions came out and adding the references to the two .dlls and building it again seemed to have taken care of the problem. At least I cannot see the errors anymore :-)

    Kind regards 

    Markus

  7. nana
    nana avatar
    49 posts
    Registered:
    07 Sep 2010
    21 Feb 2013 in reply to Markus
    Link to this post

    Lucky you. I did add the two dlls but still have the errors. but I have commented them out now.

     

    Thanks

    Nana

7 posts, 0 answered