+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Can't edit or add anything in page edit mode -- Everything is disabled.

Can't edit or add anything in page edit mode -- Everything is disabled.

6 posts, 0 answered
  1. Richard
    Richard avatar
    64 posts
    Registered:
    09 Oct 2012
    14 Jun 2013
    Link to this post
    This has happened on a few pages. I'm pretty sure it has to do with some javascript conflicts. I have a module I created in module builder. I place the module and choose the custom template I've created. Then I publish. I go back in to edit the page and all editing related interface items are disabled --The text 'edit' and more is no longer next to the pencil icon or down arrow and clicking on them does nothing. I can't drag out new widgets. I can't event 'go back to pages'. 

    Any ideas on how to fix this?
  2. Lilia Messechkova
    Lilia Messechkova avatar
    42 posts
    Registered:
    13 Jul 2016
    17 Jun 2013
    Link to this post
    Hi Richard,

    Thank you for using our support service.
    Can you please give us access to your site so we can try to trace the java script conflict.

    Regards,
    Lilia Messechkova
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Richard
    Richard avatar
    64 posts
    Registered:
    09 Oct 2012
    17 Jun 2013
    Link to this post
    Hey Lilia the current problem is on a Development server that isn't connected to the internet so I'm not sure how you'd like me to give you access to our site.  Also if it were connected how would I send you access? Certainly not in forum post...? Do I call and give it to someone? or what? Thanks. We have sent you our development sites by FTP if that would work. Let me know. Thanks! 
  4. Lilia Messechkova
    Lilia Messechkova avatar
    42 posts
    Registered:
    13 Jul 2016
    18 Jun 2013
    Link to this post
    Hello Richard,

    I have setup an FTP so that you can upload your project. Please find the details below:

    ------------------------------------------
    Set FTP in Active Mode!
    IP address: 82.103.64.22
    Username: daviscountyutah
    Password: Ci$nEKj[h13
    ------------------------------------------
    Please keep in mind that the user account will expire in 15 days and all the files in the client folder will be deleted in 15 days

    Regards,
    Lilia Messechkova
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Duarte
    Duarte avatar
    1 posts
    Registered:
    28 May 2015
    16 Jun 2015
    Link to this post

    Hello, 

     

    I'm having same problem when trying to edit some pages...

    On browser console I can see some erros:

     Uncaught TypeError: Cannot read property 'addMethod' of undefined

     

    Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=ScriptManager1_TSM&compress=1&_TSM_CombinedScripts…:18316 Uncaught TypeError: Cannot read property 'addMethod' of undefinedTelerik.Sitefinity.Web.UI.ClientBinder.initialize @ Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=ScriptManager1_TSM&compress=1&_TSM_CombinedScripts…:18316Type.callBaseMethod @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:731Telerik.Sitefinity.Web.UI.RadGridBinder.initialize @ Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=ScriptManager1_TSM&compress=1&_TSM_CombinedScripts…:19099Sys.Component.endUpdate @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:2114Sys.Component._register @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:2160Sys.Component.create @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:2152(anonymous function) @ Edit:5379Sys.EventHandlerList.getHandler @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:2044Sys.Observer.raiseEvent @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:1153Sys.Application._raiseInit @ ScriptResource.axd?d=EgRjrI8rllPwg3BBI7oHYhJyKudvqj3o0YlQ1kVF_Gw4aWCHu0bIqNgUx_49fAyAc_WLNAlff-nH0H…:1Sys._Application._doInitialize @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:2595(anonymous function) @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:2501(anonymous function) @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:31v @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:17fb @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:15V @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:30ib @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:113c @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:128d @ ScriptResource.axd?d=8rC3btRPY1pZgnEtkcD_sjYcg8vhfYCcQ4u3fguIZz-laEGXfmVoK_H6FkLXQBNPeziWnqmoHhgxtR…:105

     

     

    What was the solution?

    Allready tried to replace RadScriptManager in master.page

    to:

     <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server"></asp:ScriptManager>
            <sf:ResourceLinks id="resourcesLinks" runat="server">
    <sf:ResourceFile JavaScriptLibrary="JQuery" />
    </sf:ResourceLinks>​

     

    And it still doen't work....

    Thanks

     

     

    I just solved this doing everithing I have already done before plus:

    removing: <script language="javascript" type="text/javascript" src="/widgets/banners/rotator/js/jquery.js"></script>

    from a user control that I have....

    Thanks any way....

  6. Katlego
    Katlego avatar
    0 posts
    Registered:
    01 Aug 2016
    23 Aug in reply to Duarte
    Link to this post
    Duarte, how did you reference your jquery script afterwards because I also have the same problem which only occurs when I reference the jquery script which is required.
6 posts, 0 answered