1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Can't make Sitefinity working anymore becuase of JScript error

Can't make Sitefinity working anymore becuase of JScript error

3 posts, 0 answered
  1. Andre
    Andre avatar
    23 posts
    Registered:
    07 Feb 2008
    16 Feb 2012
    Link to this post
    Hi,

    since a couple of hours I try to restore a project but I ever get a JScript error in this line:
    doc.addEventListener("DOMNodeInserted",j,false)

    What I did is the fellowing:
    I just create a new project and it starts at the first time
    Than I copy my folders App_Master and App_Themes and also a folder with my custom controls to Sitefinity/custom .
    From now I get this error when I try to run the project.
    Also when I try now to delete these folders the error still occurs and I found no way out ...

    This version of Sitefinity is completly new installed and the controls, themes and my masterpage had worked before - I've absolut no idea what's wrong here now ...

    Regards

    Andre



  2. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    17 Feb 2012
    Link to this post
    Dear Andre
    Did you go step by step to see when the error starts showing up.
    Create project, restart app, test
    Upload App_Master, App_Theme, restart app, test
    Upload ONE 1st User contorl, restart app, test
    Upload another, 2nd User contorl, restart app, test
    If you do it like this it might give you a clue where something goes wrong.

    I know it's a lot of work
    Markus
  3. Andre
    Andre avatar
    23 posts
    Registered:
    07 Feb 2008
    17 Feb 2012
    Link to this post
    Hi Markus,

    I figured out why this happens and is a double posting please have a look here:
    http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity-4-x/developing-with-sitefinity/sitemapnavigationtreeview-and-only-current-node-expanded.aspx
    - I just don't see the cvontext when I post and now understand that is the same problem ...

    The error occurs when I set the DataSourceID to the TreeView:
    %@ Register Assembly="Telerik.Sitefinity" Namespace="Telerik.Sitefinity.Web.UI.NavigationControls" TagPrefix="sfMap" %>
    <sfMap:SitefinitySiteMapDataSource runat="server" ID="SitefinitySiteMapDS" ShowStartingNode="true" StartFromCurrentNode="true" />
    <telerik:RadTreeView runat="server" ID="RTV1" DataSourceID="SitefinitySiteMapDS"></telerik:RadTreeView>

    Without DataSourceID="SitefinitySiteMapDS" I can run it.
    I forget about this small change as I did a copy of it and when I copy it to the new created project I forget about this and copied my first version of into the new project.

    So I was wrong when I wrote it worked before - this first version was not testet before.
    So the difference are:
    Using the control as a custom skin for the navigation works fine.
    Try to use it as a standalone widget with SitefinitySiteMapDataSource crashes with the descripted error.

    If there I can do anymore to figure out what's wrong here please let me now.

    Regards

    Andre
3 posts, 0 answered