+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Content does not refresh after delete

Content does not refresh after delete

6 posts, 0 answered
  1. Amanda Shafer
    Amanda Shafer avatar
    198 posts
    Registered:
    12 Oct 2012
    16 Jan 2014
    Link to this post
    Hi
    My users are reporting issues when they delete items (forms, images, news). The list does not update once an item is deleted. So it appears as the content item still exists. Attempting to delete it again results in a "item does not exist".

    This also occurs when a new item is added. The item does not appear until you hit F5 minutes later.

    This is happening in IE 11.
  2. Junior Dominguez
    Junior Dominguez avatar
    115 posts
    Registered:
    02 Dec 2016
    17 Jan 2014
    Link to this post
    Hi Amanda,

    After the second try to delete the item, it seems like the item is already removed, the issue could be related to caching.

    Could you verify if using any other browser (e.g: Chrome, Firefox) your users experience the problem again? Moreove0,r try to replicate the issue after clearing the cache and temporary internet files on IE. Furthermore, I would suggest you to test the behavior locally.

    Kind Regards,
    Junior Dominguez
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Amanda Shafer
    Amanda Shafer avatar
    198 posts
    Registered:
    12 Oct 2012
    17 Jan 2014 in reply to Junior Dominguez
    Link to this post
    It happens any time we use Internet Explorer (version 8, 11). Sitefinity version 6.3. it does appear to be a caching problem, but only occurs in Internet Explorer. Tested with Chrome and Firefox and there is no issue.
  4. Junior Dominguez
    Junior Dominguez avatar
    115 posts
    Registered:
    02 Dec 2016
    17 Jan 2014
    Link to this post
    Hi Amanda,

    Please take a look to the following link that offers a solution to workaround the issue:
    After creating a new item it is not displayed in the items grid

    Kind Regards,
    Junior Dominguez
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Amanda Shafer
    Amanda Shafer avatar
    198 posts
    Registered:
    12 Oct 2012
    28 Jan 2014 in reply to Junior Dominguez
    Link to this post
    Thanks Junior.
     This worked for our projects in production, but I'm still having the issue when I'm working on a project locally using Visual Studio 2010.
  6. Junior Dominguez
    Junior Dominguez avatar
    115 posts
    Registered:
    02 Dec 2016
    29 Jan 2014
    Link to this post
    Hi Amanda,

    If you are developing your Sitefinity project in Visual Studio, you may define another browser (different to Internet Explorer) for debugging your project as shown in this video.

    Kind Regards,
    Junior Dominguez
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
6 posts, 0 answered