1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Create a Blog

Create a Blog

5 posts, 0 answered
  1. RebootLN
    RebootLN avatar
    25 posts
    Registered:
    21 Aug 2010
    15 Jan 2011
    Link to this post
    When creating a blog an error pops up

    Unsupported Language "". If you want to support this language, please configure your application accordingly.
  2. Sonya
    Sonya avatar
    205 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    17 Jan 2011
    Link to this post
    Hi marko,

    Unfortunately, I cannot reproduce the problem you reported with RC2 build.
     
    • Can you please give us a complete set of steps and pre-conditions in order to reproduce the issue?
    • Do you experience the problem only with Blogs or it’s valid for all types of content?
    • Do you have Workflow set?
    • Do you use multiple languages?
    • Could you please restart the project and check if the problem still exists?

    Any other related info would be greatly appreciated.


    Kind regards,
    Sonya
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. RebootLN
    RebootLN avatar
    25 posts
    Registered:
    21 Aug 2010
    17 Jan 2011
    Link to this post
    Brand new install 
    created a project with project manager - them copied the files over to production iss and set up iis as per the install document

    Very vanilla at this time.
    Only Blog content - no workflow yet
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    18 Jan 2011
    Link to this post
    Hi marko,

    OK. Let us know if there are any issues now.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. RebootLN
    RebootLN avatar
    25 posts
    Registered:
    21 Aug 2010
    18 Jan 2011
    Link to this post
    the issues were at that vanilla state

    However this time we did another approach and installed project manager on the server and did a clean install DB and up and everything is working fine.

    In 3.x there was a way to move files to the server without installing the project manager - is there a kb for 4.x on that yet ?
5 posts, 0 answered