+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Ecommerce Issue at upgrading site

Ecommerce Issue at upgrading site

6 posts, 0 answered
  1. Satya
    Satya avatar
    2 posts
    Registered:
    03 Apr 2014
    06 Aug 2014
    Link to this post

    Hi ,

    I am updated the sitefinity web site to latest version 7.1 from 6.3 .All are done correctly but at Ecommerce i am facing the issue. At "Administration"-> "modules and services"  Ecommerce failed error is throwing. Please help me in this issue . We have rebuild the code and updgraded the dll.

     

  2. Svetoslav Manchev
    Svetoslav Manchev avatar
    735 posts
    Registered:
    29 Nov 2016
    11 Aug 2014
    Link to this post
    Hello Satya,

    Can you please try to re-upgrade the module by:
    - Go to <your project>App_Data/Sitefinity/Configuration
    - Open the file SystemConfig.Config.
    - Change the eCommerce line to:
    <add version="" name="Ecommerce" />

    and restart the application. This will force the eCommerce module reinstall.

    Regards,
    Svetoslav Manchev
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
  3. Satya
    Satya avatar
    2 posts
    Registered:
    03 Apr 2014
    12 Aug 2014 in reply to Svetoslav Manchev
    Link to this post

    Hello Svetoslav Manchev,

             I just removed the version and restart the application.

             In "module and services" under "E commerce" we got option to "Install". But when i am trying to install It throws same error.

     

    in system.config

    <add startupType="Disabled" errorMessage="Exception has been thrown by the target of an invocation." name="Ecommerce" />

  4. Svetoslav Manchev
    Svetoslav Manchev avatar
    735 posts
    Registered:
    29 Nov 2016
    13 Aug 2014
    Link to this post
    Hello Satya,

    Could you please try to re-upgrade the project using the latest internal build following that article.

    In case this do not help, I would recommend you to open a support ticket in order to inspect the project in details.

    Regards,
    Svetoslav Manchev
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
  5. Pablo
    Pablo avatar
    3 posts
    Registered:
    23 Jan 2014
    11 Sep 2014 in reply to Svetoslav Manchev
    Link to this post

    Hi!

     Is there any update on this issue? We have the same problem after upgrading to 7.1 too.

    Thanks

  6. Svetoslav Manchev
    Svetoslav Manchev avatar
    735 posts
    Registered:
    29 Nov 2016
    15 Sep 2014
    Link to this post
    Hello Pablo,

    Did you have try to reinstall the module? In case this does not helps I would recommend you to open a support ticket in order to inspect the issue in details as this error is very general and needs to be investigated in details.

    Regards,
    Svetoslav Manchev
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
6 posts, 0 answered