1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Edited label not visible

Edited label not visible

5 posts, 1 answered
  1. Perry
    Perry avatar
    3 posts
    Registered:
    12 Jun 2009
    02 May 2011
    Link to this post
    I added a Form to the site. When the user fills the form and presses the submit button the message "
    Success! Thanks for filling out our form!" appears.
    I wanted to change this message and edited  both labels I found this text:
    Type: FormsResources
    Key: SuccessThanksForFillingOutOurForm

    Type: UserProfilesResources
    Key: SuccessThanksForFillingOutOurForm

    Unfortunately I don't see the change.
    Did I made a mistake or missed something?

    Perry
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    30 Jun 2017
    05 May 2011
    Link to this post
    Hi Perry,

    Changing this label won't afftect the setting for the Form submission confirmation message, as you correctly observed. The proper way to set the on submission behavior is from the settings tab when editing a Form. Please take a look at the attached screenshot to get a better idea of the location of the settings tab.

    Best wishes,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
    Answered
  3. Perry
    Perry avatar
    3 posts
    Registered:
    12 Jun 2009
    05 May 2011
    Link to this post
    Thank you Boyan,

    I missed those settings completely.

    Sincerely,
    Perry
  4. Rhello
    Rhello avatar
    1 posts
    Registered:
    01 Dec 2010
    03 Nov 2011
    Link to this post
    This is fine for created forms but what about the confirmation-of-submission message for the Blog Comment form? I tried editing the message through the System/Interface Labels & Messages section but it doesn't change anything. Please advise.

    Update: Sorry. The changes to System/Interface Labels & Messages did take effect but after a few minutes. I don't know if I was having browser caching issues but in the end I was able to edit this message.
  5. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    30 Jun 2017
    08 Nov 2011
    Link to this post
    Hi Rhello,

    I'm glad that the issue is resolved. Please note that you might need to restart the application in order for the new resource entries to be loaded and make sure that they are not loaded form cache, as you have properly pointed out. If there's anything else we can help you with, please let us know.

    Regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
5 posts, 1 answered