1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Granular permission issue

Granular permission issue

8 posts, 0 answered
  1. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    11 Mar 2011
    Link to this post
    Hi,

    I have on a master page about 10 buttons. All the same.
    I go to one button and change its Permissions. I set its
    "View a widget" setting to " all Backend only" and save it
    Publish it.

    When I go back to it to check the Permissions, it
    shows for "View a widget" -> Everyone again. Does
    not remember me changing it and hence it is available
    to anonymous users.

    Remembers explicit denials though.

    Thanks,
    Andrei  
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    15 Mar 2011
    Link to this post
    Hi Andrei,

    Thank you for reporting this issue. I tried to reproduce it locally but it didn't show up. Can you please share with me some more information on the specific scenario or maybe send me the files/short video where this problem reproduces.

    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
  3. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    16 Mar 2011
    Link to this post
    Boyan,

    "...maybe send me the files/short video..." 
    How??? The attachment facility only allows images.
    Unless I can rename the image to a .gif and then you
    name it back to a .swf??? Also, it has a max of 2MB.

    Anyway, here is a link to where you can get it from:
    https://www.transferbigfiles.com/12c968ca-f3be-4b39-9200-eb6856469925?rid=rmrAnC%2feiEvxAq%2fEd5ahwg%3d%3d

    Many thanks,
    Andrei
  4. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    16 Mar 2011
    Link to this post
    Hello Andrei,

    Thank you for getting back to me.

    Thank you for recording this video, and showing me how the problem reproduces. However, I'll have to ask you to give me the code of your user control and master page, because I am still unable to reproduce this with a custom button of mine (please see the attached video).

    P.S. Concerning attachments, sorry if this caused any inconvenience, these are the limitations to a forum thread. If you open a support ticket, you should be able to zip any *.swf file and attach it through the attach file utility (size limit is set to 20MB), otherwise we can proceed with uploading the files on an external hosting site, if it's not a problem for you.

    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
  5. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    16 Mar 2011
    Link to this post
    Boyan, here you go.

    https://www.transferbigfiles.com/3fb8cdbc-6c66-4238-9b17-2d92c8c93a61?rid=3iUAhfGvHB%2fkrCXytV608Q%3d%3d

    By-the-way, I have achieved the functionality
    that I require by explicitly denying permissions.
    However, it would have been easier if that worked.

    Many thanks,
    Andrei 
  6. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    18 Mar 2011
    Link to this post
    Hi Andrei,

    I apologize for the inconveninece caused, and I am glad that you found a workaround for this problem. However i registered your control in several builds of Sitefinity and could not reproduce the problem. is it possible for you to test it on a new project and tell me the version of Sitefinity you're using, if the problem still persists. Thanks in advance!

    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
  7. Andrei
    Andrei avatar
    553 posts
    Registered:
    27 Nov 2008
    18 Mar 2011
    Link to this post
    Boyan,

    The project was created with the SP1 applied.

    However, I have just created another Project through the Project Manager,
    and attempted the process with no faults showing up at all. Yet in the
    original project was still showing up, a project which I have created all
    over again a couple of days ago.

    So:
    - I deleted the button in question of the Master Page,
    - Published it,
    - Went back into it and re-added the button,
    - Did all the permissions stuff on it,
    - Published the page again,
    and it worked fine.

    Many thanks again for all your help,
    Andrei
  8. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    18 Mar 2011
    Link to this post
    Hello Andrei,

    I am glad that the issue you were facing is now resolved. Please do not hesitate to contact us if you have any additional questions.
    It was pleasure for me to assist you. Wish you a great day.


    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
8 posts, 0 answered