1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Page selector not working from a ContentBlock when an old Guid is set to hyperlinnk

Page selector not working from a ContentBlock when an old Guid is set to hyperlinnk

2 posts, 0 answered
  1. Daniel Plomp
    Daniel Plomp avatar
    952 posts
    Registered:
    18 Feb 2004
    02 Mar 2012
    Link to this post
    Hi support,

    When you have a hyperlink inside a ContentBlock which refers to an internal page that doesn't exists anymore, the hyperlink editor doesn't show pages anymore.
    What I would expect is that when the currentpage (the one that is referred from the hyperlink) doesn't exists anymore, I would be able to select a new page.

    Workaround is that I first remove the link and re-add it. That works of course, but is not ideal.

    Regards,
    Daniel
  2. Petya
    Petya avatar
    123 posts
    Registered:
    30 May 2017
    07 Mar 2012
    Link to this post
    Hi Daniel,

    Thank you for reporting this. It is already logged in our bug tracking system, but you can vote for the PITS issue here: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/10077 

    Kind regards,
    Petya
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered