Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / SI: 5.3 - Blank project can't create new content

SI: 5.3 - Blank project can't create new content

1 posts, 0 answered
  1. Cimon
    Cimon avatar
    1 posts
    24 Dec 2012
    15 Jan 2013
    Link to this post
    I have deployed a blank project onto a Windows 2003 server with IIS 6
    following the instructions that were laid out in the following link
    multiple times but I always encounter the same
    error: http://www.sitefinity.com/documentation/documentationarticles/installation-and-administration-guide/create-a-project/creating-and-running-projects-on-iis

    Everything looks fine until I try to create something for the site. More
    specifically when I try to create something I get a 404 error saying
    that the the webservice that it is trying to call cannot be found. The
    specific response that is returned (and captured by Fiddler2) is the
    following: <html><head><title>Error</title></head><body>The
    system cannot find the file specified.


    The request, which uses the "PUT" HTTP verb, is the
    following: /Sitefinity/Services/Pages/PagesService.svc/00000000-0000-0000-0000-000000000000/?itemType=Telerik.Sitefinity.Pages.Model.PageNode&providerName=&managerType=&provider=&workflowOperation=

    FYI, I was able to deploy multiple projects on my local Windows 7 and
    all of them work successfully when I try to create pages and the like. 

    Any assistance is greatly appreciated.
1 posts, 0 answered