Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Specified ID cannot be found errors

Specified ID cannot be found errors

2 posts, 0 answered
  1. Adam
    Adam avatar
    1 posts
    06 Mar 2013
    21 Aug 2013
    Link to this post
    Today when creating new pages and/or layout templates I am receiving the following error when I drag layout items to the page, or content items to a layout.

    A page with the specified ID (guid) cannot be found.

    The content (image to keep it simple) doesn't load in the box and layout items apeared in the reverse order of how they were entered.

    I can edit pages created prior to today just fine.
  2. Svetla
    Svetla avatar
    36 posts
    07 Sep 2015
    21 Aug 2013
    Link to this post
    Hello Adam,

    It seems you have an orphaned id somewhere and we will need a bit more information to pin point the cause. Can you please do the following: 
    1) Reproduce the error and attach your error.log
    2) Check the sf_page_nodes and sf_page_data if there actually is an item with this id and what the results are when you look for it.
    3) Trace us back any steps that may have lead to the issues. What kind of work was done since yesterday
    and what kind of changes were made. 
    4) Does it occur on every page and/or template or just specific ones

    Thanks for the information!

    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered