+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / URLs and Document Libraries

URLs and Document Libraries

2 posts, 0 answered
  1. Bob Evans
    Bob Evans avatar
    19 posts
    Registered:
    22 Jun 2012
    11 Mar 2013
    Link to this post

    Hi,

    We have a client that is using Sitefinity 5 for their website. They are running into an issue with URLs for documents stored within document libraries. In Settings > Advanced Settings > Libraries > Documents we have changes the URL root to "Libraries" from "docs". This works fine when they upload documents to a library; the format of the URL uses "libraries".

    However, when they link to that document on a page we run into an issue. It initially works fine, but for some reason the link will change to use "docs" instead of "libraries" after roughly a 24 hour period, thus breaking the link. We have restarted the site, confirmed the configurations and retested about a billion times and we're still seeing this happen. Any ideas?

     

  2. Atanas Valchev
    Atanas Valchev avatar
    414 posts
    Registered:
    04 Jan 2016
    14 Mar 2013
    Link to this post
    Hello,

    This value is saved in the Libraries config file, found in the App_Data/Sitefinity/Configurations folder. Please, verify that the new value is still present there after this happens. In addition, you can try recompiling the item urls by modifying the sample from this KB for documents:http://www.sitefinity.com/developer-network/knowledge-base/static-files-are-not-served-from-images-or-videos-folders 

    Does the same problem appear locally as well or only on the server?

    Regards,
    Atanas Valchev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered