+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Images & Docs uploading zip file bug

Images & Docs uploading zip file bug

6 posts, 0 answered
  1. batFINGER
    batFINGER avatar
    8 posts
    Registered:
    26 Aug 2009
    16 Sep 2009
    Link to this post
    Grrr - eetings all,

    I have found what appears to be a bug when uploading a zip file of images. My zip file contains a number of 2 color gifs which range around the 2K each size. The "correct" number of images upload but there are a number of copies of the same image, and a number with "Name this content" rather than their filename.  Interestingly the file has a pack ratio of 103%, ie it is bigger as a zip file than the 46 images.

    I have put the zip file here to see if you get the same error. 

    Thanks.
  2. Stoyanka Assenova
    Stoyanka Assenova avatar
    113 posts
    Registered:
    01 Dec 2016
    17 Sep 2009
    Link to this post
    Hi batFINGER,

    Did you set alternative text for an image in the second page in Batch Edit section when the uploading process finished?

    Sincerely yours,
    Stoyanka Assenova
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. batFINGER
    batFINGER avatar
    8 posts
    Registered:
    26 Aug 2009
    17 Sep 2009
    Link to this post
    Stoyanka,

    No.
  4. Stoyanka Assenova
    Stoyanka Assenova avatar
    113 posts
    Registered:
    01 Dec 2016
    17 Sep 2009
    Link to this post
    Hi batFINGER,

    Could you please send us screenshot  and steps to reproduce the problem.

    Thank you for your cooperation in advance.

    Sincerely yours,
    Stoyanka Assenova
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  5. batFINGER
    batFINGER avatar
    8 posts
    Registered:
    26 Aug 2009
    20 Sep 2009
    Link to this post
    Screenshot

    Hmm, Ok I have solved my problem. Thought I'd redo the steps to write up here. After the files had been uploaded I pressed the "save changes" after making no changes to name or alt on any image on the batch edit dialog.

    Thankyou for your prompt support.

  6. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    21 Sep 2009
    Link to this post
    Hello batFINGER,

    We are glad to hear that everything is working fine. Let us know if there is anything else that we can do for you.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Register for webinar
6 posts, 0 answered